понеделник, 15 декември 2014 г.

Откриха ски сезона в Банско

Тазгодишното официално откриване на ски сезона в Банско се проведе на 13 декември, събота. Събитието събра местни и чуждестранни любители на зимните спортове за вълнуващ ден на развлечения, празненства и игри на открито.

Както всяка година организаторите изненадаха публиката с изобилие от състезания с атрактивни награди, концерти, фойерверки и чудесна развлекателна програма. Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отново посрещна ВИП гостите на събитието, които опитаха автентична азиатска кухня в Суши Бара и се насладиха на вълнуващи изпълнения на живо в Пиано бар „Синг Синг”. Известният австрийски ски шампион Стефан Еберхартер се снима с Генералния мениджър на хотела Атанасиос Манос за спомен от първото си посещение в планинския курорт. Междувременно всички гости на хотела имаха възможност да тестват най-новите модели на Audi - Audi A6 allroad quattro и Audi A7.

Тържествената програма стартира сутринта на Бъндеришка поляна със старта на ново отборно ски състезание под надслов “Влез в отбора на шампиона” със специалното участие на ски легендите Петър Попангелов, Стефан Еберхартер и Марк Жирардели, като водачи на отборите в надпреварата. Програмата продължи с масово спускане на ски звездите и на децата от ски училище “Юлен”, концерт на Веси Бонева и популярната игра “Ловци на съкровища”. Победителите в игрите получиха награди и от Кемпински Хотел Гранд Арена Банско – ваучери за уикенд престой, спа ваучер и вечеря за двама в изискания средиземноморски ресторант Коме Прима.

В следобедните часове празникът продължи на централния площад “Никола Вапцаров”. Публиката се наслади на различни атракции, включително пътуващия кулинарен театър на Ути Бъчваров, представление на местни фолклорни състави, артистично огнено шоу, музикалния етно-спектакъл на Калин Вельов и Нина Николина и откриването на Коледния базар. Вълнуващият ден приключи с тържествена заря, а веселбата продължи и след това в клуб Happy End, където DJ Майк Дойл и популярна певица Ники Бел забавляваха гостите до късно през нощта.

Ски сезонът вече е официално открит и Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отново ще предостави на своите гости директен достъп до кабинков лифт с ексклузивни VIP ски карти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар