понеделник, 11 февруари 2013 г.

Здрав секс по време на световното по биатлон

Световното първенство по биатлон в Нове Место, Чехия ни предлага уникални финални спринтове и невероятна битка за всяка една позиция. Емоциите обаче далеч не спират само по снежното трасе. Не са малко състезателите, които се радват на горещите ласки на своите любими по време на световното.


Чаровната Андреа Хенкел топли завивките на най-добрия американски биатлонист Тим Бърк. Те отдавна са двойка, като дори се твърди, че американецът е станал един от най-добрите състезатели именно благодарение на съветите на джобната германка. Италианско издание пък направи разкритието, че втората в генералното класиране за Световната купа Дария Домрачова е интимна приятелка на краля в този спорт, Оле Ейнар Бьорндален.

Българските дами поне засега нямат никакви успехи в Нове Место, но пък форумът поне събра Стефани Попова и най-добрия сръбски биатлонист в момента - Миланко Петрович. Попова не крие връзката си с него, като дори в профила си във Фейсбук е сложила тяхна обща снимка.

Норвежецът Емил Хегле Свендсен спечели вече три златни медала, но има възможност и за не по-малки успехи на любовния фронт. Той е един от най-желаните в кервана, но явно не си пада по рускини. Златното момче на Норвегия нарече представителките на "Сборная"в twitter - мечки, имайки предвид тяхната здрава физика. Дали обаче Хегле няма да бъде преборен от някоя мечка до края на световното?

Николай Георгиев

Няма коментари:

Публикуване на коментар