вторник, 10 февруари 2015 г.

Нахалството на Краси Анев отива при министъра

Скандалът в биатлона стигна до вратите на спортното министерство. Президентът на федерацията Екатерина Дафовска вече е разговаряла с Красен Кралев, научи "Стандарт". Министърът ще изслуша и Краси Анев, когато той се завърне в България.


Както е ясно, олимпийската ни шампионка и самоковлията влязоха в остър конфликт, след като Анев отказа да участва в щафетата на европейското първенство в Естония. Краси и неговият треньор Георги Фъртунов са на индивидуално държавно финансиране, а с бойкота си саботираха плановете на централата ни за финансиране на тима за следващия сезон. "Моята позиция е неутрална. Нямам нищо общо със скандала.

Изразих единствено мнението си заради щафетата на европейското, която не се състоя, заради него", коментира пред "България Он Ер" другият ни водещ биатлонист Владимир Илиев.

"Нещата, които Анев каза, не ми харесаха, защото не бяха точни. Момчетата били здрави. Няма такова нещо. Не може само един човек да комуникира с медиите и така да разбира цялата общественост. Нямам нищо против Краси. Не е истина, че треньорът ни наговарял против него. Темата Краси Анев не е влизала в нашите разговори никога. Само той си мисли, че всички са против него", заяви още Илиев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар