понеделник, 23 юни 2014 г.

Краси Анев пак изригна срещу треньор

Красимир Анев открито нападна гласения за треньор на националния отбор Николай Захаров. Според състезателя беларуският специалист отсъства постоянно от тренировки на лагерите, не води статистика и не следи изстрелите, докато състезателите се целят в мишените, оплака се Анев.

Захаров или говори по телефона, или урежда превоз с микробуса на родната федерация в услуги на чужди отбори, които се подготвят на Белмекен." Захаров вече е бил начело на отбора.

Миналата година обаче федерацията го отстрани, тъй като Анев заплаши, че ще се махне, ако той остане на поста си. С наследника му Георги Фъртунов резултатите не бяха добри и така се стигна до търсенето на нов треньор. След като федерацията не успя да уреди друг специалист, пак се стигна до варианта Николай Захаров.

Според Анев Дафовска сметнала опитите му да стигне до разрешение на проблема с централата за негови капризи. "Той е отмъстителен, но Дафовска много държи на него. На рождения ми ден през 2011 година той заяви: "Готви се за лош сезон, защото е пълнолуние. Това треньор ли е или астролог?… С него не виждам как ще работя, а изцяло самостоятелна тренировка с друг треньор е невъзможна", обяви пред "Труд" биатлонистът. Захаров договарял доставката на ски и затова без него за Сочи 2014 такива липсвали.




Няма коментари:

Публикуване на коментар