неделя, 3 февруари 2013 г.

Норвежецът Ерлeнд Бьонтегард спечели и преследването

Норвежецът Ерлeнд Бьонтегард спечели преследването на 12,5 км.от шестия етап за IBU купата в Мартел-Вал Мартело, Италия. Вчера той триумфира и в спринта. Бьонтегард днес направи по една грешка в последните си две стрелби, но изпревари руснака Алексей Волков с 3,8 сек.
Представителят на "Сборная" също направи по един пропус в последните си две стрелби. Трети на повече от минута изоставане е немеца Кристоф Штефан с четири пропуска на огневия рубеж. На четвърто и пето място са австрийците Михаел Пинтър и Свен Гросегер. Един от фаворитите за спечелването на преследването руснака Андрей Маковеев остана шести с пасив от 1:24.9 минути.

Владимир илиев се срина на стрелбата, като направи цели 6 грешики, но въпреки това доброто му ски бягане му донесе 13-то място на изоставене от победителя на 2:17.0 минути. Красимир Илиев тръгна по трасето четвърти, но допусна цели седем неточни истрела, като четири от тях бяха в последната му стрелба. това му отреди едва 19-та позиция.Михаил Клечеров е 32-ри, Мирослав Кенанов е 42-ри,а Иван Златев 47-ми.

Николай Георгиев

Няма коментари:

Публикуване на коментар