четвъртък, 10 ноември 2016 г.

Магдалена Нойнер роди момченце

Един от символите на биатлона - Магдалена Нойнер, стана за втори път майка. Чаровната германка съобщи чрез профила си във "Фейсбук", че е родила в 4,44 ч в понеделник сутринта момче, пише "24 часа". То ще носи името на баща си - Йозеф. Семейството има дъщеричка на 2 г. и половина, която се казва Верена Анна.
"Нашият малък син Йозеф се появи на бял свят. Тежи 3170 гр и е висок 52 см. Добре сме и всички сме много щастливи от появата на новия член на нашето семейство. Верена е много горда и веднага се влюби в малкия си брат Сепи. През следващите дни и седмици ще се възстановим и ще се наслаждаваме на времето, прекарано заедно. Наистина съм много щастлива", гласи поста в социалната мрежа на 29-годишната Нойнер.
 
Тя се отказа от биатлона само на 26 г., след като спечели всичко възможно и се превърна в легенда и всеобща любимка на феновете. Освен страхотните резултати причина за това стана и страшно позитивното излъчване и поведение, с малки изключения, която тя има.
 
Наричаната на галено Лена красавица спечели като биатлонистка 2 олимпийски титли и рекордните 12 златни медала от световни първенства. Кристалният глобус за победител в генералното класиране на световната купа стана нейно притежание 3 пъти. В края на 2011 г. за всеобща изненада обяви, че след края на сезона приключва кариерата си. През пролетта на 2014 г. се омъжи за приятеля си Йозеф, с който са съученици и са имали връзка от 2009 г. Той е дърводелец. Двамата живеят в родното им селце Валгау, което има към 1500 жители и се намира близо до Гармиш-Партенкирхен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар