понеделник, 23 декември 2013 г.

Чака ни провал при женския биатлон в Сочи

Красимир Дочев
Десислава Стоянова бе определена по твърде неясни критерии да ни представлява на зимните олимпийски игри в Сочи. Деси обаче има твърде проблематична стрелба, а само средностатистическото и добро бягане, няма да стигне.

Така излиза, че няма да може да се радваме на добро представяне в женския биатлон в Сочи. Деси стигна едва през този сезон до първите си точки за Световната купа по биатлон, което показва, че тя е прекалено "зелена" за олимпийските игри.

Факт, е че в момента ситуацията при жените не е никак добра, за което основна вина има треньорът ни. Красимир Дочев не се справи с подготовката на нашите дами, а освен това твърде често не конструира и щафетата ни както трябва. Не може проблематичната със стрелбата си Стефани Попова да я слагаш на трети пост, точно когато се решава дали ще може да завършим щафетата. Проблематичен трети пост могат да си позволят страните със силни два първи поста и разполагащи със силен последен.

Накрая може да си кажем следното - дано при мъжете, където ще може да разчитаме на четирима представители се покажем в по-добра светлина.

Николай Георгиев

Няма коментари:

Публикуване на коментар