неделя, 9 февруари 2014 г.

Екатерина Дафовска: Влади и Краси направиха много лоша стрелба


Президентът на българската федерация по биатлон Екатерина Дафовска остана разочарована от българското представяне в спринта на 10 километра.

Четиримата ни представители не показаха необходимата класа и логично не се наредиха дори и сред първите 40. Красимир Анев завърши на 49-о място, следван от Владимир Илиев (60-а позиция), Михаил Клечеров (70-а позиция) и Иван Златев (76-а позиция).

"За съжаление има леко разочарование от моята гледна точка. Жалко, че направиха много лоша стрелба на най-важното състезание. И Краси, и Владо. Отдавам го по-скоро на някакво притеснение. Явно те си изляха напрежението в първите стрелби. Пожелавам им в индивидуалните дисциплини да покажат по-добри игри. Това е втора Олимпиада за тях. Много по-отговорна. Самите те искат да покажат много по-добри резултати, но за съжаление показаха много по-лоши.", посочи тя в ефира на Българската национална телевизия.

Дафовска коментира и първото място на Оле Ейнар Бьорндален.
"Много се радвам за Бьорндален, че ще успее да приключи кариерата си на толкова високо ниво", заключи олимпийската медалистка.

БНТ

Няма коментари:

Публикуване на коментар