четвъртък, 26 декември 2013 г.

Деси, откажи се! Така е най-добре за всички, включително и за теб

Десислава Стоянова ще ни представлява в биатлона на Зимните олимпийски игри в Сочи, но за всички е ясно, че тя няма да може да направи нищо смислено на родна земя. Поради тази причина е най-добре за всички, включително и за самата нея да се откаже. Няма смисъл да излага себе си и България.

За нейно успокоение и в интерес на истината ще кажа, че за традиционно слабата и форма е и по вина на треньора на женския ни национален отбор по биатлон Красимир Дочев. Краси, не аз а ти си неграмотен!

Неграмотен си да подготвиш момичетата и да направиш стабилна щафета, време е да си вземеш куфарите и да се върнеш на село. Селото може да си е тръгнало от теб, но ти никога не си си тръгвал от него. Дочев ме обвини, че критикувам слабите резултати на нашите момичета и ме нарече неграмотник във Фейсбук, е направи го с доста правописни грешки, но да не държим на тези неща.

Да се върнем на Деси. Момичето може да е чаровно, но е далеч от истината, поне що се касае до биатлона. Едно добро класиране от началото на сезона в спринтова дисциплина, не е повод да отидеш на олимпийски игри. Емилия Йорданова е далеч по-стабилна състезателка и ще може да ни представи поне на средноевропейско ниво в Сочи. Затова - Деси откажи се, още имаш шанс!!!

Николай Георгиев

1 коментар:

  1. Това са пълни глупости .. ! хаха..Хора които не разбират по-добре да мълчат смешни са ;)

    ОтговорИзтриване