сряда, 10 юли 2013 г.

Биатлонист катастрофира тежко край Сапарева баня

17-годишният биатлонист Йордан Чучуганов от Сапарева баня заедно с двама свои приятели и биатлонисти катастрофираха близо до гейзера в Сапарева баня. 22-годишният Радослав Дангулов наскоро взел книжка и решил да повози приятелите си с новозакупеното си Пежо, писа Struma.bg.

В автомобила се качили Радослав Дангулов, Йордан Чучуганов и 14-годишният Любомир Калдръмов. Возили се поулиците на курортното градче, стигнали близо до завоя преди гейзера. Пътят бил мокър и Дангулов изпуснал управлението на автомобила и се ударил в крайпътно дърво.

Радослав Дангулов след преглед в Дупница е закаран по спешност в”Пирогов”, той е изпочупен целия, има съмнения за тежка мозъчна травма. Йордан Чучуганов е със счупено бедро и съмнение за счупен таз, настанен е в частната болница в Дупница. Най-малкият, 14-годишният Любомир Калдръмов, е настанен в ортопедично отделение на общинската болница в Дупница с фрактура на крака.

Йордан Чучуганов се класира първи в своята възрастова група на неофициалния световен шампионат по биатлон в Италия. Радослав Дангулов и Любомир Калдръмов са биатлонисти от отбора на Сапарева баня.

football24.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар