вторник, 30 април 2013 г.

16-годишна биатлонистка се хвали с циците си

Руска биалтонистка Кристина Резцова нашумя в спортните среди след като преди четири дена предизвика истински скандал по време на първенството на страната за юноши и девойки. Това стана след като тя излезе на трасето, нахлузила розово бельо върху състезателния си екип. Въпреки сексапилното си бельо 16-годишната състезателка спечели стартовете си.

“Всъщност замислях чиста закачка, а стана скандал. Идеята се зароди у мен още по време на спартакиадата - призна Кристина пред Eurosport. Тогава казах на приятелките си в отбора, че ако спечеля първия си старт, което тогава ми се струваше напълно нереално, в следващото състезание ще изляза на пистата по бельо. И какво стана? Взех, че спечелих. И моите колежки веднага ми напомниха какво съм обещала и настояха да не се отмятам от думите си.”

Сайтът ни обаче се добра и до други нейни пикантни снимки в интернет. На тях едва 16-годишната състезателка позира в предизвикателни пози, като очевидно иска да покаже природни дадености. Традиционно консервативното руско общество обаче едва ли ще приеме с добро око толкова предизвикателно поведение от едва 16-годишна състезателка.

Николай Георгиев


Няма коментари:

Публикуване на коментар