събота, 16 март 2013 г.

Ветеранът Кристоф Зуман спечели последното преследване

36-годишният австриец Кристоф Зуман спечели последното преследване при мъжете за Световната купа по биатлон в Ханти-Мансийск, Русия. Той потегли от четвърта позиция, но безгрешната му стрелба му гарантира победата с време 34:47.9 минути. Той изпревари французина Симон Фуркад с 35,7 сек.
По-големият брад Фуркад потегли чак от 22-ра позиция, но чистата му стрелба му донесе втората позиция.

Победителят за Световната купа Мартен Фуркад е трети на изоставане от 40,4 сек., но с цели пет пропуска на огневия рубеж. Михал Шлезингер също е класиран на третото място, защото получи компенсация заради факта, че по време на третата стрелба Андреас Бирнбахер застана на своя коридор, но стреля по мишените на Шлезингер. Чехът бе забавен, докато капачетата на мишените бъдат вдигнати и това наложи от неговото време да бъдат извадени секунди и Шлезингер се нареди до Мартен Фуркад.

Емил Хегле Свендсен допусна три грешки при стрелбата си и завърши на 24-та позиция.

Владимир Илиев направи цели пет грешки при четирите си стрелби, но въпреки това попадна в зоната на точките. Влади е 34-ти на изоставане от 3:19.7 минути.
Красимир Анев остана извън точките, като се класира на 43-то място. Краси направи два пропуска при стрелбата и натрупа пасив от 3:48.3 минути.

Николай Георгиев


Няма коментари:

Публикуване на коментар