събота, 7 ноември 2015 г.

Михаил Клечеров се завръща в националния тим по биатлон

Михаил Клечеров се завръща в състава на националния отбор на България по биатлон, обяви старши треньорът на българския тим Николай Захаров.


"Подготовката премина добре. Достойно се представихме на световното първенство по летен биатлон. Сега ни предстои лагер на сняг, а първото състезание от новия сезон за Световната купа е в края на ноември в Швеция", каза още Захаров.

"Всички са здрави засега, което е най-важното. Тази година в мъжкия тим се завръща Михаил Клечеров, който има квота за Световната купа. Целите за новия сезон са да се представим достойно, да запазим квотата от четирима състезатели за СК и да вземем точки за олимпийските игри", добави треньорът на националния отбор.

"Този сезон ще бъде доста труден, тъй като ще участваме и на състезание в САЩ, където часовата разлика е проблем. Надявам се на представяне не по-лошо от миналата година", каза още Захаров.

Президентът на БФБиатлон Екатерина Дафовска заяви, че след началото на Световната купа в края на ноември състезателите ще се приберат в България около Коледа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар